MENY

Julemeny

Forretter

Gravlaks

260,-

Gravlaks servert på potetlefse med sennepssaus, pepperotkrem, rødbeter, granateple og dill.

(H,M,E,SN,SV)

Hjorte carpaccio

270,-

Carpaccio av hjort med tyttebær gele, snøfrisk tilsmakt kantarell, saltbakt rødbeter, granbarskuddolje, potetcrisp og kantarellpulver

(M,SV)

Hovedretter

Juletallerken

525,-

Klassisk juletallerken med norsk kvalitetsribbe, hjemmelaget grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, rørte tyttebær, mandel potet og julesaus.

(H,M,SO,SN,SV)

Pinnekjøtt

620,-

Urøkt pinnekjøtt servert med vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger.

(M)

Juletorsk

525,-

Ovnsbakt torsk med blomkålpuré, saltbakte rødbeter, smørstekt brokkolini, honning og sennepsglasert gulrøtter med poppet bokhvete, kremet hummersaus og røsti potet a la Steak.

(M,E,F,SK,SL,SN,E,SV)

Dessert

Riskrem

199,-

Riskrem med kirsebærsaus.

(M,SV)

Crème brulée

210,-

Creme brulée med bjørnebæris, pepperkake krønsj og gløggmarinerte bær.

(M,H,E,SV)

3-retter julemeny

Gravlaks – Juletallerken – Crème brulée

879,-

Gravlaks – Pinnekjøtt - Crème brulée

965,-

BESTILL BORD