MENY
Julemeny
Forretter
Gravlaks
260,-
Gravlaks servert på potetlefse med sennepssaus, pepperotkrem, rødbeter, granateple og dill.
(H,M,E,SN,SV)
Hjorte carpaccio
270,-
Carpaccio av hjort med tyttebær gele, snøfrisk tilsmakt kantarell, saltbakt rødbeter, granbarskuddolje, potetcrisp og kantarellpulver
(M,SV)
Hovedretter
Juletallerken
525,-
Klassisk juletallerken med norsk kvalitetsribbe, hjemmelaget grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, rørte tyttebær, mandel potet og julesaus.
(H,M,SO,SN,SV)
Pinnekjøtt
620,-
Urøkt pinnekjøtt servert med vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger.
(M)
Juletorsk
525,-
Ovnsbakt torsk med blomkålpuré, saltbakte rødbeter, smørstekt brokkolini, honning og sennepsglasert gulrøtter med poppet bokhvete, kremet hummersaus og røsti potet a la Steak.
(M,E,F,SK,SL,SN,E,SV)
Dessert
Riskrem
199,-
Riskrem med kirsebærsaus.
(M,SV)
Crème brulée
210,-
Creme brulée med bjørnebæris, pepperkake krønsj og gløggmarinerte bær.
(M,H,E,SV)