MENY
Streetfood & forretter
Vi anbefaler 1 rett som forrett eller 2 street food retter som hovedrett.
All vår street food har vi gjort om til restaurantretter.
Inspirasjonen til rettene kommer fra hele verden kombinert med lokaleråvare i sesong. Her har vi også et stort fokus på vegetarretter
Gravlaks
260,-
Gravlaks servert på potetlefse med sennepssaus, pepperotkrem, rødbeter, granateple og dill.
(H,M,E,SN,SV)
Hjorte carpaccio
270,-
Carpaccio av hjort med tyttebær gele, snøfrisk tilsmakt kantarell, saltbakt rødbeter, granbarskuddolje, potetcrisp og kantarellpulver.
(M,SV)
Mac and cheese balls
155,-
2 stykk mac and cheese balls med jalapeñoemulsjon og revet gruyèreost.
(H,M,E,SV)
Grillet hummerhale (Anbefales)
379,-
Grillet hummerhale med choronsaus og gressløk, chiliolje, fennikelmarmelade tilsmakt med cava og khatifi.
(H,M,SK,E,SV,M)
Tempurascampi salat
215,-
Scampi vendt i tempurarøre tilsmakt med øl som er fritert og servert med chilimajones, avokadowasibkrem, fersk avokado, soyaingefær glaze, khatifi og ristet sesam.
(H,SK,E,SO,SE,SV)
Iberico ribs
245,-
Med bbq glaze & crispy løk.
(SO,H,SV,SN,SL)
Taco
175,-
Langtidsstekt og grillet svineside på potetlompe med salsa av tomat & chilirelish, gressløksemulsjon og bbq-glaze.
(H,E,SV)
Bao bun
169,-
Panert og fritert svinekjøtt, japansk majones, kimchi, syltet delikatesseløk, syltet agurk og crispy løk..
(H,E,SV)
Wagyu miniburger
189,-
50 gram kvernet wagyu kjøtt servert i briochebrød med trøffel og Gruyèrekrem, ølkokt løk og crispy sjalottløk.
(H,M,E,SV)
Kullgrillet Biff & kyllingspyd
235
2 stk teraiyaki og soya marinert biff og kylling med sesamfrø og gressløk.
(SO,SL,SV,SE)
Meat roll
265,-
Tynne skiver med rå indrefilet av storfe fylt med Gruyère- & trøffelkrem, hasselnøtt, jordskokkchips, syltet jordskokk og soyaglaze.
(M,E,HA,SO,SV)
Parmesan & trøffel fries
115,-
Pommes frites med parmesan & persillecrust og trøffelaioli.
(M,E,SV)
Steak´s Hvitløksbrød
115,-
Ciabatta brød fylt med ristet hvitløk og urter.
(H,M)