The Meat experience
Dette er for deg som virkelig liker kjøtt.
Kjøkkensjefen har satt sammen en 7-retters meny med rene smaker, rå kvalitet og premium cuts fra de beste produsentene i verden
Hver fredag er unik – vi endrer menyen etter sesong, inspirasjon og hva vi selv har lyst til å servere akkurat nå. Det er ekte håndverk, flammegrillet lidenskap og null kompromiss.
Sammen med vår sommelier åpner vi vinkjelleren og setter opp en vinpakke som matcher kraften i kjøttet – elegant, balansert og med attityde.
Plassene er begrenset, og dette går fort unna.
Vi åpner bookingene for 1 måneder av gangen – følg med, meld deg på ventelista, og sikre deg en plass ved bordet der kjøttet får hovedrollen.
Bordbestilling
Kun noen få, utvalgte fredager kl. 18:30 – vær rask, plassene ryker fort! Sett deg på venteliste om det er fullt.
Det er mulig å reservere bord for opptil 8 personer via onlinebooking. For selskaper over 8 personer ber vi deg sende en forespørsel til booking@steak.no.
Velkommen!